Nadja Rosner & Rosner Kropsterapi

Hvem er jeg?
Hvad har jeg arbejdet med?
Hvad er vigtigt for mig?
Hvad er drivkraften bag mit arbejde? – få et lille indblik…

Mit navn er Nadja Rosner og det er mig, der står bag Rosner Kropsterapi. Jeg har arbejdet i faget i mange år og er i dag mobilbehandlinger i Kønenhavn og onlineforløb faciliteter.

Det første jeg stødte på ved et ”tilfælde”, var Qi gong, dog tror jeg ikke på ”tilfældighedere”. Alt hvad der sker, er der en mening med og det vil du se, hvis du er vågen og åben.

Min øjenåbner var Qi gong, som er en aktiv meditationsform, som gjorde mig interesseret i krop og sundhed – og trak mit liv i en anden spændene retning.

Det gjorde at jeg startede på Sportsmassør uddannelsen, som gjorde at jeg blev en del af et eventteam, som stod for diverse store løb i København, som KBH Marathon, Iron man m.fl. Derefter læste jeg videre til akupunktør og sportsskadeterapeut og åbnede egen klinik på Frederiksberg, efter ca. et halvt år der, fik jeg tilbuddet om at blive behandler for et professionelt cykelhold – Christina Jewelry Pro Cycling, som jeg takkede ja til. Det gjorde, at jeg gennem halvandet år rejste store dele af verden rundt som behandler og sonier for bl.a. Michael Rasmussen også kaldet ”kyllingen” og mange andre ryttere, hvor mit primære arbejde var, at deres ben var klar til at vinde og det gjorde vi, udover det skulle jeg også sørge for den rette kost før og efter løb m.m. Det var rigtig spændende og lærerigt.

Herefter valgt jeg at fokusere på mit arbejde herhjemme, hvor jeg arbejdede tæt sammen med fysioterapeuter i Fysiosyd og tog mig af mere kroniske lidelser. Men her savnede jeg, at kunne rådgive folk til selvhjælp, derfor startede jeg på Yoga uddannelsen, som gør at jeg nu kan give råd og vejledning i form af øvelser, i forbindelse med behandling -Kropsterapi.

Herefter arbejdede jeg sammen med Kiropraktorer hos Kiopraxis på Østerbro, men var uheldigvis impliceret i en bilulykke (er lykkeligvis uden men i dag), som gjorde at jeg i en periode ikke kunne behandle, hvilket jeg var virkelig ked af, men af den oplevelse skulle jeg blot lære noget helt nyt. For i den periode blev jeg tilbudt arbejde hos homøopat Christian Andersen på Frederiksberg, hvor jeg har arbejdet med ham og lærte hans teknikker i vakuumterapi, kostråd og hvordan han ser kroppen som en helhed, så her var endnu en fantastisk læring.

Det medførte så at jeg fik lyst at blive klogere på, hvad der sker mere teknisk inde i kroppen, når vi bl.a. spiser, derfor har jeg nu læst ernæring og naturfag på højere niveau, for at få denne vide med ind i mit arbejde. Som i kan læse er der en konstant udvikling i mit arbejde og sommeren 2017 blev jeg tilbudt, at arbejde hos healer Steen Kofod i Lighthouse Kbh. K, hvor jeg tilbød mine egne behandlinger – Rosner Kropsterapi, som er en kombination af mine teknikker og de erfaringer, jeg har gjort mig gennem de sidste mange år.

Udover det har jeg hele vejen igennem arbejdet med mig selv og mit tankemønster igennem selvudvikling, og så har jeg fået æren af at faciliteter på et internationalt online kvindeforløb, hvor jeg har bragt forskellige emner på banen. Gruppen er en lukket kvindegruppe, så derfor arbejder jeg nu på at finpudse mit eget online forløb, som i kan glæde jer til det er med opstart d.2 januar 2018, uanset køn.
Det vigtige iht. onlineforløbet er, at du er klar til noget nyt i dit liv og ønsker en positiv ændring. Ønsker du dig en dybere ro og større livsglæde, at blive klogere på dig selv, mere fokus og balance, både fysisk og mentalt?, så er dette online forløb noget for dig! Book allerede nu og sikre dig din plads på holdet.

Drivkraften bag alt dette arbejde, har for mig altid været, at hjælpe andre og gøre en forskel. Hvad end det handler om at hjælpe fysisk eller mentalt, er mit mål altid at gøre mit bedste og være opdateret på den nyeste viden og videregive den, da det glæder mig at se andre vokse og lykkedes.

Jeg tror ikke det er et “tilfælde” at du læser det her?

Din behandler,