Ustabilt blodsukker?

Sådan skaber du ro, ved at ændre din kost…

Vi danskere elsker at hygge, og vi er kendt for det, men hvorfor er det at  ”hygge” altid skal have noget med at spise usundt at gøre? Det er som om, man ikke rigtig kan hygge sig uden, at vi putter noget usundt i hovedet.

Det fik mig til at tænke over, hvornår min slik, kage osv. periode startede? Det første, som jeg kan huske er fra da jeg var ca. 4 år gammel, hvor jeg blander slik og sjovt nok var mit første ord på Polsk is ?  – min sukkerafhængighed startede altså i 4 års alderen – skræmmende.

Sukker påvirker rigtig mange ting i vores krop og er vanedannende. Det er blandt andet derfor der er noget, der hedder ”at gå sukker kold”, hvilket man kun kan, hvis man har et ustabilt blodsukker. Det der skaber et ustabilt blodsukker er sukker og det er det, der giver os et behov for mere sukker. Det vil sige, at det er selvforstærkende og stopper ikke før, du stopper helt.

Hvor findes alt sukkeret i bl.a. slik, kager, brød, morgenmadsprodukter og generelt nærmest alt vores forarbejdet mad. Vi bliver nærmest proppet med sukker, også selv om vi tror, vi er sunde.

Her i Danmark spiser gennemsnitsdanskeren 20-30 kilo sukker om året, hvilket svarer til 1,5-2,5kg ren sukker om måneden.

Sukker er med til at speede os og fremskynde processer i kroppen og vores samfund går hurtigt nok i forvejen, så vi bør ikke indtage noget, som øger det yderligt.

Hvordan kan vi ændre det og gøre noget ved det selv? Det kan vi med en balanceret kost, så hvis du spiser grønt, kød, groft brød, så vil du aldrig opleve denne ubalance eller det at få et energidyk i løbet af dagen. Du vil her have et stabilt blodsukker og det vil gøre dig til et mere stabilt menneske. Du vil opleve sammenhængen imellem kost og psyke, hvis du bliver helt sukkerfri over en længere periode.

Jeg har nu selv været sukkerfri i mere end et år og savner det på ingen måde. Jeg har et jævnt energiniveau over hele dagen og føler mig generelt bedre tilpas og et større overskud.

Vil du vil slippe din sukkerafhængighed, have et mere stabilt energiniveau og være gladere og mere tilfreds med dig selv, så hold øje med mit onlineforløb med opstart januar 2018 og form det liv, du altid godt har kunnet tænke dig.

Hvad kan du forvente dig af onlineforløbet:

  • at blive sund
  • få mere overskud
  • mere selvtillid
  • blive bedre til at lytte til dig selv og din krop
  • mere ro
  • vægttab
  • indre glæde
  • blive klogere på dig selv og blive din egen mester

Din behandler,